CheckInAtWork West-Vlaanderen

Verplichte online aanwezigheidsregistratie

Ontdek onze toepassingen

CheckInAtWork West-Vlaanderen

checkinatwork | check in at work | aanwezigheidsregistratieHoe werkt aanwezigheidsregistratie?

CheckInAtWork werkt eigenlijk via een voor de hand liggend principe. Elke arbeider beschikt over een id-badge en kan zo zijn aanwezigheid registreren via de prikklok die op de werf aanwezig is. Ons Traxgo systeem bundelt dan die gegevens en communiceert ze automatisch aan de RSZ, zo spaart uw bedrijf tijd en geld uit.

Voordelen

Het gebruik van CheckInAtWork levert tal van voordelen op voor uw bedrijf.

  • Zo vereenvoudigt u het beheer. Een eenmalige registratie via CheckInAtWork volstaat voor elke werknemer.
  • Het tijdsregistratiemateriaal op de werf, zoals de werfprikklok en de identificatie in de voertuigen zelf, zijn compatibel met alle CheckInAtWork badges.
  • U heeft een beter overzicht op het aantal actieve arbeiders op de werf dankzij de weergave van de werfplanning.

Meer informatie? Contacteer ons

Meerwaarde van CheckInAtWork

Het CheckInAtWork systeem koppelt verschillende gegevensdatabanken van de sociale zekerheid waardoor de registratie heel eenvoudig is. Om de aanwezigheidsregistratie te doen, haalt CheckInAtWork gegevens uit andere aangiften. Zo worden gegevens van werknemers opgehaald uit het personeelsbestand (Limosa). Uit de aangifte van werken haalt het systeem dan weer het werknummer en adres. De werkdagen worden achterhaald via Dimona.

Het is bovendien ook mogelijk om via verschillende kanalen te werken. Zo kunt u het kanaal kiezen dat voor het best past voor uw bedrijf of ook afwisselen van soort kanaal. De aannemer die de gegevens aangeeft, is verantwoordelijk, maar via een onderling contract legt u de praktische regeling vast.

De keuze voor het Track-and-Trace systeem van Traxgo komt uw bedrijf ten goede. Ons platform vergemakkelijkt namelijk de verwerking van de gegevens van uw arbeiders en biedt u een handig overzicht. Het stuurt de gegevens automatisch door naar CheckInAtWork, waardoor u er zeker van kunt zijn dat alles volgens het boekje verloopt!

Op zoek naar een partner regio West-Vlaanderen voor Check In At Work (checking at work)?
Traxgo is actief over gans Vlaanderen en kan u dus zeker verder helpen.

Meer informatie? Contacteer ons